23 mai 2012

La volanul unui autoturism neinmatriculat, fara permis corespunzator si sub influenta bauturilor alcoolice

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Deta, judetul Timis, au oprit in trafic pentru control, in zona de competenta, un autoturism marca Renault Clio, condus de un cetatean roman, in varsta de 26 ani.
La control, lucratorii nostri au constatat ca soferul era sub influenta bauturilor alcoolice, etilotestul indicand o concentratie de 0,78 mg/l alcool pur in aerul expirat, autoturismul avea numarul de inmatriculare din fata expirat si placuta de inmatriculare spate era falsa, avand modificate cifrele.
Tanarul a fost condus la sediul S.P.F. Deta pentru continuarea cercetarilor, ocazie cu care s-a constatat ca soferul nu poseda permis de conducere corespunzator categoriei din care face parte autoturismul la volanul caruia se afla.
Politistii de frontiera au intocmit persoanei in cauza actele premergatoare inceperii urmaririi penale pentru savarsirea infractiunilor de uz de fals, conducerea pe drumurile publice a unui autoturism cu numar fals de inmatriculare si cu placute de inmatriculare expirate, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana al carui permis de conducere este necorespunzator categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana