24 mai 2013

Depistat la frontiera cu document fals

Politistii de frontiera bihoreni au depistat o persoana care intentiona sa treaca ilegal frontiera, legitimandu-se cu un document de identitate fals. 

In data de 23.05.2013, orele 23.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Bors, s-a prezentat pentru a iesi din tara o persoana de sex masculin, care s-a legitimat la controlul de frontiera cu o carte de identitate romaneasca.
La control, politistii de frontiera au constatat ca documentul de identitate prezentat nu indeplinea conditiile de forma si fond ale unuia autentic, stabilind ca acesta este fals total, motiv pentru care persoana a fost condusa la sediul sectorului pentru cercetari.
In urma primelor verificari efectuate s-a stabilit ca este vorba de un cetatean din R. Moldova, care nu avea documente legale de calatorie.
Din declaratiile persoanei a rezultat faptul ca aceasta intentiona sa se deplaseze ilegal intr-o tara din spatiul Schengen.
Politistii de frontiera au luat masura intreruperii calatoriei persoanei in cauza si cercetarii acesteia sub aspectul savarsirii infractiunilor de complicitate la fals material in inscrisuri oficiale, uz de fals, fals privind identitatea si tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, la finalizarea cercetarilor fiind dispuse masurile legale care se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana