28 mai 2013

Lucrare penala pentru braconaj piscicol

Politistii de frontiera galateni au depistat pe timpul desfasurarii unei actiuni pe linia combaterii braconajului piscicol, un barbat care pescuia comercial in perioada de prohibitie si fara a detine autorizatie in acest sens.

In data de 27 mai a.c., in jurul orelor 18.45 politisti de frontiera din cadrul Biroului de Supraveghere si Control Naval a Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Galati, pe timpul desfasurarii unei actiuni pe linia combaterii braconajului piscicol, au depistat in zona kilometrului 1, malul drept al raului Siret, un cetatean care pescuia cu ajutorul a doua plase monofilament in lungime totala de 150 metri si o plasa din material sintetic multifilar cu lungimea de 37 metri.
In urma verificarilor specifice efectate politistii de frontiera au stabilit ca barbatul este R. S. in varsta de 41 de ani, cu domiciliul in municipiul Galati.
Politistii de frontiera au ridicat plasele de pescuit, in valoare totala de 1.500 lei, in vederea confiscarii si au intocmit lucrare penala sub aspectul savirsirii infractiunilor de nedetinerea licentei de pescuit/autorizatiei de pescuit comercial, p roducerea, importul, detinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasa de tip monofilament si pescuitul comercial in habitatele piscicole naturale prin orice metode si mijloace in perioada de prohibitie si in zonele de protectie.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana