28 mai 2013

Rezervorul unui autoturism plin cu tigarete de contrabanda

Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier impreuna cu lucratorii vamali au descoperit, ascunse si nedeclarate, 4.600 de tigarete in rezervorul de combustibil al unui autoturism condus de un cetatean din R. Moldova.

Astazi, in jurul orelor 02.30 s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, cetateanul din R. Moldova, F.N., in varsta de 36 ani, care conducea un autoturism marca Audi.
Pentru valorificarea unei informatii aflate in lucru, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului.
In urma controlului efectuat, echipa comuna a descoperit, disimulate intr-un locas special amenajat in rezervorul autoturismului, 4.600 tigarete marca Winston, fabricate in R. Moldova.
Conform prevederilor legale a fost luata masura retinerii tigaretelor, in valoare totala de 1.008 lei si a autoturismului, in valoare de 6.527 lei, in vederea confiscarii, iar barbatul s-a ales cu o amenda in valoare de 5.000 lei si cu viza anulata.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana