15 mai 2013

Iranieni ascunsi in remorca unui camion, depistati la frontiera

Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Giurgiu au depistat doi cetateni iranieni care au incercat sa intre ilegal in Romania, ascunsi in remorca unui camion.

In data de 14.05.2013, ora 18.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra in tara un cetatean roman, sofer al unui autocamion cu remorca, care transporta, conform documentelor de insotire ale marfii, cauciuc presat din Turcia pentru o societate comerciala din Romania.
La controlul de frontiera, lucratorii nostri au constatat ca snurul pentru sigilarea remorcii este rupt in partea din stanga spate, motiv pentru care au procedat la verificarea autovehiculului, ocazie cu care au descoperit, ascunse in partea din fata a remorcii, doua persoane de sex masculin.
Cu ocazia cercetarilor, s-a stabilit ca persoanele in cauza sunt cetateni iranieni, in varsta de 23 ani, respectiv 24 ani, care au declarat ca s-au ascuns in remorca autocamionului in timp ce soferul se odihnea intr-o parcare din Turcia, fara stirea acestuia, cu scopul de a ajunge in Germania.
Politistii de frontiera au procedat la intreruperea calatoriei persoanelor in cauza si conform protocolului romano-bulgar au fost predate autoritatilor de frontiera bulgare in vederea continuarii cercetarilor si luarii masurilor legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana