28 iulie 2011

Misiune de salvare


Politistii de frontiera constanteni au salvat patru persoane a caror barca s-a rasturnat in lacul Sinoie.
In data de 27.07.2011 orele 19:40, in urma unei informari primite de la un pescar din zona Periboina, lucratori din cadrul Grupului de Nave Constanta, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au intervenit pentru cautarea si salvarea a patru persoane aflate in dificultate, despre care existau date ca barca in care se aflau s-a rasturnat in zona de nord a lacului Sinoie.
In baza planului de actiune "Litoral 2011", conducerea Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Constanta, a dispus actiunea imediata, cu salupa rapida de interventie, M.A.I. 4025, care s-a deplasat in zona respectiva, persoanele in cauza au fost recuperate din apa si transportate in siguranta la mal.
Persoanele salvate, U.C. in varsta de 38 de ani, B.G.D in varsta de 39 de ani, P.N. in varsta de 29 de ani si T.C. in varsta de 34 de ani, toti din localitatea Sinoe, au declarat ca au iesit la plimbare cu barca pe lac si datorita rafalelor puternice de vant s-au rasturnat in apa.
Cele patru persoane nu au necesitat ingrijiri medicale si au fost transportate in localitatea de domiciliu, barca in cauza nefiind gasita in zona respectiva.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana