1 iulie 2011

Precizare privind evenimentul inregistrat la P.T.F. Aeroport Henri Coanda


Ieri, 30 iunie 2011, in jurul orei 18.00, la P.T.F. Aeroport Henri Coanda, s-a prezentat pentru a intra in tara, cu un avion din directia Viena, cetateanul roman S. Jean, in varsta de 59 ani.
Cu ocazia controlului specific, politistii de frontiera au constatat ca barbatul era urmarit general, pe numele lui fiind emis, de judecatoria Deva, mandat de executare a pedepsei inchisorii, fiind condamnat la 3 ani si 6 luni inchisoare, pentru savarsirea infractiunii de furt.
Ca urmare a celor constatate persoana in cauza a fost introdusa in camera de triere si retinere administrativa, urmand a fi predat unei echipe operative a politiei.
Vineri dimineata, in jurul orei 07.00, in timp ce era insotit de un politist de frontiera pentru efectuarea formalitatilor de predare in vederea punerii in executare a mandatului, profitand de neatentia lucratorului si de aglomeratia din aeroport, barbatul a fugit.
In mod operativ, au fost dispuse masurile specifice in astfel de cazuri pentru identificarea si retinerea celui in cauza.
Totodata, conducerea Politiei de Frontiera a dispus cercetarea evenimentului, in regim de urgenta, in vederea stabilirii imprejurarilor producerii faptei si preintampinarii unor astfel de incidente, la finalizarea anchetei urmand a fi dispuse masurile legale.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana