23 octombrie 2013

Anabolizante confiscate in Punctul de Trecere a Frontierei Oancea

 Echipa de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea a descoperit in bagajele personale ale unui cetatean bulgar 8.000 tablete si 20 fiole anabolizante.

In data de 22 octombrie a.c., in jurul orelor 17.30, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pentru a intra in tara, cetateanul bulgar F.Z., in varsta de 57 de ani, conducand un microbuz marca VW Transporter.
La controlul de frontiera efectuat asupra mijlocului de transport, echipa comuna a descoperit, in bagajele personale ale barbatului, cantitatea de 8.000 tablete si 20 fiole anabolizante (1.000 comprimate Oxaver, 2.000 comprimate Naposim, 5.000 comprimate Stanover si 20 fiole Testover).
Soferul a declarat ca a preluat medicamentele de la o persoana a carei identitate nu o cunoaste din R. Moldova, urmand sa le transporte in Italia.
Conform prevederilor legale a fost luata masura retinerea anabolizantelor in vederea confiscarii si sanctionarea contraventionala a persoanei cu amenda in valoare de 20.000 lei.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana