30 octombrie 2013

Utilaj furat din Italia, descoperit de politistii de frontiera

Politistii de frontiera satmareni au descoperit, pe raza judetului Satu Mare, un utilaj in valoare de aproximativ 70.000 euro care este declarat furat in Italia din anul 2008.

Marti, 29 octombrie a.c., politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Satu Mare au desfasurat o actiune pe linia combaterii traficului international cu autovehicule furate.
Astfel, in jurul orei 16.00, pe o strada din municipiul Satu Mare a fost identificat un buldoexcavator marca JCB, ce apartinea unei societati comerciale cu sediul pe raza judetului Satu Mare si era condus de satmareanul Emil Zsolt V., in varsta de 40 ani.
La controlul efectuat asupra utilajului s-a constatat ca seria de sasiu a utilajului nu corespunde cu cea inscrisa in certificatul de inmatriculare. Astfel, au fost efectuate verificari in bazele de date rezultand faptul ca utilajul figureaza ca fiind furat din Italia din anul 2008.
Soferul a declarat ca el este angajat al societatii comerciale si nu cunoaste provenienta utilajului.

Buldoexcavatorul, in valoare de aproximativ 70.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Satu Mare, iar conducatorul acestuia este cercetat pentru savarsirea infractiunii de tainuire la furt.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana