16 octombrie 2013

Tigari ascunse in caroseria masinii

Politistii de frontiera si lucratorii vamali din cadrul P.T.F. Siret au descoperit in autoturismele a doi cetateni romani peste 500 pachete de tigari ce erau ascunse in butelia de gaz respectiv in caroseria masinilor.
  • In ziua de 15.10.2013, la P.T.F. Siret s-a prezentat pentru a intra in tara, conducand un autoturism marca Dacia, cetateanul roman G. Gabriel, in varsta de 24 ani domiciliat in mun. Botosani.
    Dupa controlul documentelor de calatorie, politistii de frontiera si lucratorii vamali au efectuat un control amanuntit asupra persoanei si mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite, ascunse si nedeclarate, in vederea sustragerii de la controlul vamal, in butelia de gaz a autoturismului, 247 pachete de tigari, marca Winston, de provenienta ucraineana.
    Tigarile in valoare de 301 lei au fost retinute in vederea confiscarii, iar persoana in cauza a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 7.000 lei.
  • In aceeasi zi la P.T.F. Siret s-a prezentat pentru a intra in tara, calatorind cu un autoturism marca Dacia, cetateanul roman R. Vasile, in varsta de 33 ani, domiciliat pe raza judetului Suceava. Dupa controlul documentelor de calatorie, politistii de frontiera si lucratorii vamali au efectuat un control amanuntit, ocazie cu care au fost descoperite ascunse si nedeclarate in vederea sustragerii de la controlul vamal, in locasuri special amenajate in aripile stanga si dreapta din fata ale masinii, un numar 293 pachete de tigari, marca Viceroy, de provenienta ucraineana.
    De asemenea tigarile in valoare de 358 lei au fost retinute in vederea confiscarii, iar persoana in cauza a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 5.000 lei.

In ambele cazuri autoturismele marca Dacia folosite la traficul cu tigari, estimate la 1.000 lei fiecare, au fost ridicate in vederea confiscarii de catre lucratorii vamali.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana