8 octombrie 2013

Aproximativ 10.000 pachete de tigari descoperite la frontiera

In cadrul unei actiuni pe linia combaterii contrabandei, politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmatiei au descoperit aproximativ 10.000 pachete cu tigari de provenienta ucraineana.
Patru barbati sunt cercetati pentru contrabanda si trecere ilegala a frontierei de stat, iar tigarile in valoare de peste 88.000 de lei au fost ridicate in vederea confiscarii.

Ieri, 7 octombrie a.c., la nivelul Sectorului Politiei de Frontiera Valea Viseului s-a desfasurat o actiune specifica pe linia combaterii contrabandei cu tigari de provenienta ucraineana, in zona de competenta.
Astfel, in jurul orei 16.00, politistii de frontiera au observat la marginea localitatii Crasna Viseului, jud. Maramures, doua persoane care transportau in spate, mai multe colete voluminoase, de la frontiera de stat spre interiorul tarii.
Lucratorii nostri au procedat la urmarirea persoanelor in cauza, reusindu-se retinerea uneia dintre ele, un cetatean roman domiciliat pe raza comunei Bistra, jud. Maramures.
La cercetarea terenului, in padure, au fost descoperite 20 de colete ce contineau 9.920 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de peste 88.000 lei.
In cadrul cercetarilor, s-a stabilit faptul ca la activitatea infractionala au mai participat alte trei persoane, domiciliate in aceeasi localitate.
Intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii, iar cei patru barbati, cu varste cuprinse intre 21 si 38 ani, sunt cercetati pentru savarsirea infractiunilor de contrabanda si trecere ilegala a frontierei de stat.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana