11 octombrie 2013

Un foc de arma si 4 persoane retinute pentru contrabanda

Politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Sighetu Marmatiei au retinut patru barbati care au incercat sa introduca ilegal in tara 4.000 de pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de aproximativ 36.000 lei.

In data de 10 octombrie 2013, o patrula a politiei de frontiera din cadrul S.P.F. Sighetu Marmatiei a observat, pe versantul Magura, patru persoane de sex masculin, care transportau mai multe colete voluminoase.
Lucratorii nostri au procedat la urmarirea celor in cauza, executand somatiile legale prin voce, moment in care barbatii au abandonat coletele si au incercat sa fuga.
Politistii de frontiera au fost nevoiti sa foloseasca armamentul din dotare, executand un foc de avertisment in plan vertical.
Imediat, cele patru persoane au fost retinute si identificate ca fiind Gheorghe S., de 39 ani, Nicolae H., de 48 ani, Nicolae C., de 32 ani si Marian A., de 22 ani, toti domiciliati pe raza judetului Maramures.
La cercetarea terenului au fost descoperite opt colete voluminoase care contineau 4.000 de pachete tigari de provenienta ucraineana, in valoare de aproximativ 36.000 lei.
In prezent, cei patru barbati sunt cercetati de politistii de frontiera pentru savarsirea infractiunii de complicitate la contrabanda.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana