7 octombrie 2013

Autoturism confiscat in P.T.F. Siret pentru trafic cu tigari

Politistii de frontiera si lucratorii vamali din cadrul P.T.F. Siret au descoperit 650 pachete de tigari ascunse intr-un locas special amenajat, in spatele banchetei unui autoturism condus de un cetatean roman.

Tot, in aceasta dimineata, in P.T.F. Siret s-a prezentat pentru a intra in tara, conducand un autoturism marca BMW, cetateanul roman M. Anatolii, in varsta de 25 ani, domiciliat in mun. Bucuresti.
Dupa controlul documentelor de calatorie, politistii de frontiera si lucratorii vamali au efectuat un control amanuntit asupra persoanei si mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite, ascunse si nedeclarate, in vederea sustragerii de la controlul vamal, intr-un locas special amenajat in spatele spatarului banchetei, 650 pachete de tigari marca Viceroy, de provenienta ucraineana.
Tigarile, in valoare de 793 lei, au fost retinute in vederea confiscarii, iar persoana in cauza a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 6.000 lei.
Totodata, autoturismul marca BMW, estimat la 10.000 lei, a fost ridicat in vederea confiscarii, intrucat avea confectionat un locas special amenajat pentru ascunderea tigarilor.


Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana