20 ianuarie 2014

Aproximativ 90.000 tigarete confiscate la P.T.F. Salonta


Politistii de frontiera de la P.T.F. Salonta au descoperit 89.600 de tigarete pe care un cetatean maghiar incerca sa le introduca ilegal in tara, ascunse intr-un locas special amenajat in masina personala.

In data de 18.01.2014, in jurul orei 01.10, s-a prezentat pe sensul de intrare in tara, la P.T.F. Salonta, jud. Bihor, pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, cetateanul maghiar Gabor A., in varsta de 44 ani, care conducea un autovehicul marca Peugeot.
La controlul specific efectuat s-au descoperit, ascunse intr-un locas special amenajat in podeaua autoturismului, 89.600 tigarete, marca JIN LING cu timbru pe care scria "for dutu -free only".
Soferul a declarat ca tigarile ii apartin si le-a achizitionat din Ungaria cu scopul de a le comercializa in Romania.
Intreaga cantitate de tigari de 4.480 pachete, in valoare totala de 31.500 lei, a fost retinuta in vederea confiscarii, iar soferului i s-a intocmit lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere in afara antrepozitului fiscal fara a fi marcate sau marcate necorespunzator peste limita a 10.000 de tigarete si tentativa de contrabanda.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana