17 ianuarie 2014

Trei cetateni sirieni ascunsi intr-un microbuz depistati la P.T.F. Turnu


 Politistii de frontiera aradeni au descoperit ascunsi intr-un loc special amenajat in spatele banchetei unui microbuz, trei cetateni sirieni care intentionau sa treaca ilegal frontiera romano-maghiara.

In data de 16.01.2014, orele 23.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu, judetul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera cetateanul roman Mihai N., in varsta de 34 ani, din municipiul Bucuresti, care conducea un microbuz marca Mercedes Sprinter, inmatriculata in Romania avand ca destinatie Italia.
Cu ocazia controlului specific, politistii de frontiera aradeni au descoperit, ascunse in spatele ultimei banchete, intr-un locas special amenajat, trei persoane de sex masculin.
Din primele cercetari, a rezultat faptul ca persoanele descoperite sunt cetateni sirieni, cu varste cuprinse intre 24 si 34 ani.
Politistii de frontiera au intocmit celor trei cetateni sirieni lucrari penale sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, iar soferului roman i s-au intocmit actele premergatoare inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la trecere ilegala a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie luate masurile legale care se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana