28 ianuarie 2014

O tanara ascunsa intr-un microbuz, depistata la P.T.F. Nadlac


 Politistii de frontiera aradeni au descoperit, ascunsa intr-un loc special amenajat in spatele banchetei unui microbuz, o persoana de sex feminin care intentiona sa treaca ilegal frontiera romano-maghiara.

In data de 27.01.2014, orele 17.45, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac, judetul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera cetateanul roman Lucian-Gigel B., in varsta de 41 ani, din  jud. Arad, care conducea un microbuz marca Mercedes Sprinter, inmatriculat in Marea Britanie avand ca destinatie finala Anglia.
Cu ocazia controlului specific, politistii de frontiera aradeni au descoperit, ascunsa in spatele ultimei banchete, intr-un locas special amenajat, o persoana de sex feminin.
Din primele cercetari, a rezultat faptul ca persoana descoperita este cetatean roman, Alisa A., in varsta de 20 de ani, din jud. Dolj.
Tanara a declarat ca a recurs la aceasta metoda pentru ca dorea sa ajunga in Franta si nu detine niciun document de identitate.
Totodata a mentionat faptul ca pentru actiunea sa, soferul microbuzului a primit suma de 350 de euro.
Politistii de frontiera au intocmit persoanei in cauza, actele premergatoare inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii  infractiunii de tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, iar soferului i s-au intocmit actele premergatoare inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la trecere ilegala a frontierei de stat,  urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie luate masurile legale care se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana