28 octombrie 2015

Cauciucuri "umflate" cu tigari de contrabanda


La Punctul de Trecere a Frontierei Stanca, cainele politist Nakagu a descoperit, ascunse si nedeclarate, in pneurile unui autoturism, 17.620 tigarete de contrabanda.
In data de 27 octombrie a.c., in jurul orei 21.30, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Stanca, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara, Florin C., cetatean roman, in varsta de 35 de ani, conducand un autoturism marca Ford, inmatriculat in Romania.
Pentru valorificarea unor informatii, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului.
In urma controlului efectuat, cainele politist Nakagu si echipa comuna formata din politisti de frontiera si inspectori vamali au descoperit ascunsa si nedeclarata in interiorul pneurilor autoturismului cantitatea de 17.620 tigarete de diferite marci, cu timbru de acciza R. Moldova.
A fost luata masura ridicarii tigaretelor in valoare de 2051 lei, iar soferul autoturismului a fost sanctionat cu amenda contraventionala in valoare de 6.000 lei.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana