19 octombrie 2015

Minora cu document fals depistata in tentativa de trecere ilegala a frontierei


Politistii de frontiera aradeni au depistat o minora, cetatean roman, care a incercat sa treaca ilegal frontiera, folosindu-se de o carte de identitate falsa.
In data de 17.10.2015, ora 22.55, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac - Csanadpalota, s-a prezentat pentru a iesi din tara, ca pasagera intr-un microbuz marca Voskwagen Transporter, condus de un cetatean roman, o persoana de sex feminin care s-a legitimat cu o carte de identitatea romaneasca.
La controlul de frontiera, politistii de frontiera aradeni au sesizat ca documentul prezentat la control nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unuia autentic, motiv pentru care persoana in cauza a fost condusa la sediul P.F. pentru cercetari. In urma verificarilor s-a stabilit ca tanara este minora L.C, in varsta de 17 ani, din mun. Timisoara.
Aceasta a declarat ca dorea sa ajunga in Anglia pentru a-si gasi de lucru, iar documentul prezentat la control l-a primit de la mama ei si nu stia ca acesta este fals.
Politistii de frontiera aradeni s-au sesizat sub aspectul savarsirii infractiunilor de fals privind identitatea si tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale care se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana