1 octombrie 2015

Tigari in valoare de 11.500 de lei confiscate la frontiera de nord


Politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Sighetu Marmatiei au descoperit ascunse intr-un autoturism 1.300 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 11.500 lei, ce urmau sa ajunga pe piata neagra de desfacere din zona. Doi cetateni romani sunt cercetati pentru contrabanda, iar o autoutilitara a fost indisponibilizata la sediul politiei de frontiera, pana la finalizarea cercetarilor.
Azi dimineata, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei, jud. Maramures, au organizat si desfasurat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari de provenienta ucraineana, in zona de responsabilitate.
Astfel, in jurul orei 06.45, politistii de frontiera au oprit pentru control, in trafic, pe raza localitatii Craciunesti, jud. Maramures, o autoutilitara marca Peugeot, in care se aflau doi barbati, conducatorul auto Csaba T., de 31 de ani si in calitate de pasager Ioan T., de 48 de ani, ambii domiciliati pe raza jud. Timis.
Pe timpul controlului, politistii de frontiera au observat, in peretii laterali ai autoutilitarei si in usile spate, spatii special amenajate in care se aflau tigari, fapt pentru care s-a luat masura conducerii autoturismului impreuna cu persoanele in cauza la sediul sectorului, in vederea efectuarii unui control amanuntit.
In urma acestuia, in locurile special amenajate, au fost descoperite 1.300 de pachete cu tigari, in valoare de 11.500 lei, cantitate ce a fost ridicata in vederea confiscarii.
Cei doi barbati sunt cercetati acum pentru savarsirea infractiunii de contrabanda, autoturismul in cauza in valoare de 6.600 lei a fost indisponibilizat la sediul politiei de frontiera, iar in continuare se fac cercetari in vederea depistarii tuturor persoanelor implicate si documentarii intregii activitati infractionale, urmand ca la final sa fie luate masurile legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana