30 ianuarie 2013

Focuri de arma la frontiera cu Ucraina

Politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Valea Viseului au retinut in flagrant o persoana, cetatean roman, in timp ce incerca sa introduca in tara 3.000 pachete cu tigari de provenienta ucraineana.
Pentru retinerea barbatului politistii de frontiera au folosit armamentul din dotare fiind trase trei focuri de avertisment in plan vertical.


In data de 29 ianuarie a.c., in jurul orei 19.40, o patrula a politiei de frontiera din cadrul S.P.F. Valea Viseului, judetul Maramures, a observat doua persoane care transportau catre interiorul tarii, pe directia localitatii Bistra, mai multe colete voluminoase.

Imediat, echipajul politistilor de frontiera a actionat pentru retinerea barbatilor dar acestia nu s-au supus somatiilor legale prin voce, incercand, favorizati de intuneric si terenul accidentat, sa fuga.

Lucratorii nostri au folosit, conform legii, armamentul din dotare fiind trase trei focuri de avertisment in plan vertical.

In urma actiunii a fost retinuta o persoana, Nicolaie B., in varsta de 20 ani, domiciliat pe raza judetului Maramures.

La fata locului au fost descoperite sase colete ce contineau 3.000 de pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de peste 26.000 lei.

Nicolaie B. este cercetat de politistii de frontiera pentru savarsirea infractiunii de contrabanda, iar intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii. Cercetarile continua in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana