23 ianuarie 2013

Peste 2.700 de tigarete confiscate

Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au identificat trei cetateni romani care ofereau spre comercializare, respectiv incercau sa introduca in tara, 2.720 tigarete netimbrate si cu timbru de R. Serbia fara documente de provenienta.

  • In data de 22.01.2013, in jurul orei 11.00, politistii de frontiera din cadrul S.T.P.F. Constanta au actionat pe linia combaterii comertului ilicit cu produse din tutun.
    In urma unei actiuni desfasurate intr-o piata agroalimentara din municipiul Constanta a fost identificat V.M.F., in varsta de 26 ani, care oferea spre comercializare 780 tigarete netimbrate de provenienta magazin duty-free fara documente legale.

  • In aceeasi zi, in jurul orei 17.30, in P.T.F. Ostrov s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera pe sensul de intrare in tara, cetateanul roman B.V., in varsta de 51 ani, la volanul unui autoturism marca Land Rover inmatriculat in R. Bulgaria.
    In urma controlului au fost descoperite ascunse pe bancheta din spate 1.000 de tigarete cu timbru de R. Serbia pentru care soferul domiciliat in municipiul Slobozia nu a putut prezenta documente justificative.

  • In data de 23.01.2013, in jurul orei 00.30, in P.T.F. Vama Veche au fost efectuate formalitatile de control asupra unui autocar ce se intorcea in tara din directia Turcia.
    In bagajele personale ale unei persoane de sex feminin, M.L,. de 44 ani domiciliata in municipiul Constanta, au fost descoperite ascunse 940 tigarete netimbrate fara documente de provenienta.

Politistii de frontiera au ridicat in vederea confiscarii cantitatea de 2.720 tigarete si au aplicat fiecarei persoane o sanctiune contraventionala de 1.000 lei conform Legii 12/1990 republicata.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana