16 ianuarie 2013

Tigari ascunse in spatiul de dormit al unui autocar, depsitate la P.T.F. Bechet

Politistii de frontiera doljeni au descoperit, ascunse si nedeclarate, in spatiul special amenajat pentru dormit al unui autocar, 2.650 pachete tigari, pe care doi cetateni romani intentionau sa le introduca ilegal in tara.

In data de 15.01.2013, in jurul orei 13.00, politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Bechet, judetul Dolj, au organizat si desfasurat pe sensul de intrare in tara, o actiune specifica pe linia prevenirii si combaterii contrabandei.

Cu ocazia controlului amanuntit efectuat asupra unui autocar, a fost descoperita, ascunsa si nedeclarata, in spatiul pentru dormit, cantitatea de 2.650 pachete tigari fara marcaje fiscale. In urma cercetarilor a rezultat ca tigarile apartineau cetatenilor romani Sorin C. si Mihaela S., ambii in varsta de 36 ani, care calatoreau cu autocarul.

Intreaga cantitate de tigari in valoare de 26.500 lei a fost confiscata in vederea continuarii cercetarilor, iar cetatenilor in cauza li s-au intocmit dosare penale pentru savarsirea infractiunilor de contrabanda si de detinere in afara antrepozitului fiscal de produse accizabile.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana