9 ianuarie 2013

Un copil de sase luni transportat la ambulanta de politistii de frontiera

Politistii de frontiera au intervenit cu forte si mijloace proprii in cursul dupa - amiezei de ieri, 8 ianuarie, in zonele afectate de fenomene meteorologice periculoase de pe raza judetului Vaslui, pentru a salva viata unui copil in varsta de 6 luni din localitatea Rasesti si a ajuta la deszapezirea a 4 autovehicule in care se aflau 11 persoane, pe DN 24A, intre localitatile Vetrisoaia si Berezeni.

In jurul orei 15.00, sase politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Berezeni care executau misiuni specifice, au intervenit cu mijloace proprii pe sectorul de drum situat intre localitatile Berezeni si Vetrisoaia, pentru deblocarea din nameti a 2 autoturisme, cu cate o persoana fiecare, a unei autoutilitare, cu 2 persoane si a unui autobuz cu 7 persoane. Interventia a durat aproximativ o ora, dupa care soferii autovehiculelor si-au putut continua calatoria, toti pasagerii fiind in afara oricarui pericol.

In jurul orei 20.30, la solicitarea I.J.S.U. Vaslui de a prelua un caz medical grav din localitatea Rasesti, judetul Vaslui si de a-l transporta la intrarea in localitatea Husi, 2 politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Husi au intervenit prompt. Politistii de frontiera s-au deplasat cu autoturismul din dotarea Politiei de Frontiera la domiciliul familiei aflata in nevoie, de unde au preluat un copil in varsta de 6 luni aflat in stare febrila si pe mama acestuia.

Aproximativ jumatate de ora mai tarziu cei doi au fost predati in siguranta echipajului medical de pe ambulanta care astepta la intrarea in localitatea Husi si transportati de urgenta la spitalul municipal pentru acordare de ingrijiri medicale de specialitate.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana