31 ianuarie 2013

Renault Megane declarat furat, depistat de politistii de frontiera din Satu Mare

Politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Negresti Oas, jud. Satu Mare au depistat in trafic un autoturism marca Renault Megane in valoare de aproximativ 5.000 euro, care figura in bazele de date ca fiind furat din Franta.

In data de 31 ianuarie a.c., o patrula a politiei de frontiera din cadrul S.P.F. Negresti Oas, jud. Satu Mare, a oprit pentru control pe raza localitatii Negresti Oas un autoturism marca Renault Megane, condus de Lucian C., in varsta de 23 ani, domiciliat pe raza jud. Satu Mare.

La controlul documentelor conducatorul auto a prezentat doar certificatul de inmatriculare al autoturismului eliberat pe numele unui alt cetatean roman domiciliat pe raza jud. Maramures.

Astfel, politistii de frontiera au efectuat verificari in bazele de date in urma carora a rezultat faptul ca autoturismul in cauza figureaza ca fiind furat din Franta din data de 22.11.2012.

Conducatorul auto este cercetat de catre politistii de frontiera pentru savarsirea infractiunii de tainuire la furt, iar autoturismul, in valoare de 5.000 euro, a fost indisponibilizat pana la finalizarea cercetarilor.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana