21 ianuarie 2013

Patru pakistanezi retinuti la frontiera


Politistii de frontiera aradeni au depistat si retinut patru persoane de sex masculin, cetateni pakistanezi, care incercau sa treaca ilegal frontiera romano-ungara cu intentia de a ajunge in Italia.
In data de 19.01.2013, in jurul orei 10.30, o patrula formata din politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Turnu, judetul Arad, pe timpul executarii unei misiuni specifice, au depistat si retinut patru persoane de sex masculin care se deplasau pe jos, pe camp, spre Ungaria, incercand sa treaca ilegal frontiera de stat.
Cele patru persoane au fost retinute la aproximativ 350 de metri fata de linia de frontiera si au fost conduse la sediul sectorului pentru cercetari.
In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca este vorba de patru cetateni pakistanezi, cu varste cuprinse intre 18 si 30 ani, solicitanti ai statutului de azilant in Romania, care intentionau sa ajunga ilegal in spatiul Schengen.
Politistii de frontiera au intocmit persoanelor in cauza actele premergatoare in vederea inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale care se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana