14 ianuarie 2013

Peste 3.600 de tigarete netimbrate confiscate in Mangalia

Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au identificat trei cetateni romani care transportau cu un autoturism 3.640 tigarete netimbrate de provenienta magazin duty-free si R. Moldova fara documente de provenienta.
In data de 12.01.2013, in jurul orei 06.00, politistii de frontiera au oprit pentru control in zona de competenta a Grupului de Nave Mangalia un autoturism marca Ford Transit inmatriculat in R. Bulgaria in care se aflau trei persoane.
In interiorul autoturismului au fost descoperite ascunse 3.640 de tigarete netimbrate de provenienta magazin duty - free pentru care ocupantii autoturismului, doua persoane de sex feminin si un barbat, domiciliati in municipiul Mangalia nu au putut prezenta documente justificative de transport.
Din cercetari a reiesit faptul ca cele trei persoane intentionau sa comercializeze tigaretele intr-o localitate din judetul Constanta.
Politistii de frontiera au ridicat in vederea confiscarii tigaretele evaluate la aproximativ 1.820 lei si au aplicat fiecarei persoane o sanctiune contraventionala de 1.000 lei conform art. 1, lit. e din Legea 12/1990 republicata.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana