18 aprilie 2016

Patru cetateni romani urmariti, depistati la frontiera


Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Poltiei de Frontiera Nadlac au depistat patru barbati, cetateni romani, pe numele carora erau emise mandate europene de arestare sau mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea.
  • Azi noapte, in jurul orei 01.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II - Csanadpalota, s-a prezentat pentru intrarea in tara cetateanul roman Mihail - Ionut S., in varsta de 32 de ani, din judetul Dimbovita.
    In momentul efectuarii verificarilor specifice, politistii de frontiera au constatat ca pe numele barbatului era emis un mandat de executarea a pedepsei cu inchisoarea de 4 ani, pentru savarsirea infractiunii de inselaciune.
  • Tot azi noapte, in jurul orei 01.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac - Nagylak, s-a prezentat, pe sensul de intrare in tara, cetateanul roman Daniel Gigi B., in varsta de 53 de ani, din judetul Constanta.
    La verificarile specifice, politistii de frontiera au constatat ca pe numele barbatului era emis un mandat de executarea a pedepsei cu inchisoarea de 1 an si 10 luni, pentru savarsirea unei infractiuni la regimul circulatiei.
  • Alti doi cetateni romani, Mihaita R., in varsta de 27 de ani, din judetul Dimbovita si Florin D., in varsta de 51 de ani, domiciliat in judetul Arges, care aveau de executat pedepse cu inchisoarea de 1 an si 6 luni, pentru savarsirea de infractiuni la regimul circulatiei, respectiv 2 ani de inchisoare pentru savarsirea de infractiuni contra persoanei in Spania, au fost depistati de politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II - Csanadpalota, la sfarsitul saptamanii trecute.
Barbatii au fost predati unor echipe operative din cadrul I.P.J Arad in vederea luarii masurilor legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana