12 aprilie 2016

Patru perchezitii domiciliare in Constanta pentru combaterea contrabandei cu produse din tutun


Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, au efectuat patru perchezitii domiciliare pe raza municipiului Constanta, intr-un dosar penal in care patru cetateni romani sunt cercetati sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabanda cu produse din tutun si punerea in circulatie de produse contrafacute.
In urma perchezitiilor au fost ridicate in vederea confiscarii un autoturism marca Peugeot, diverse sume de bani, 1.178 pachete cu tigari diferite marci, 33 parfumuri diverse marci, susceptibile a fi contrafacute si 5 bratari din metal galben.
In data de 11.04.2016, politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, au efectuat, in municipiul Constanta, patru perchezitii domiciliare intr-o cauza penala in care patru cetateni romani sunt cercetati sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabanda cu produse din tutun si punerea in circulatie de produse contrafacute.
In urma efectuarii perchezitiilor au fost ridicate in vederea confiscarii un autoturism marca Peugeot, evaluat la 1.000 de lei, diverse sume de bani (6.225 lei si 100 euro), 1.178 pachete cu tigari netimbrate marcile Golden Mount, Ashima, Marble si Rothmans, evaluate la 11.780 lei, 33 parfumuri diverse marci susceptibile a fi contrafacute si 5 bratari din metal galben.
Cei patru barbati, cu varste cuprinse intre 30 si 42 de ani, domiciliati in municipiul Constanta, sunt cercetati in stare de libertate sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabanda, punerea in circulatie fara drept a unor produse ce poarta o marca identica sau similara cu o marca inregistrata.
Ancheta in acest caz este continuata de politistii de frontiera constanteni sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta.
     

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana