19 iunie 2015

Mercedes Benz, depistat in P.T.F. Siret in aceeasi zi in care a fost declarat furat din Italia


Politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Siret au depistat in data de 18.06.a.c un autoturism marca Mercedes Benz, in valoare de 30.000 de euro, care fusese semnalat, in aceeasi zi, ca fiind furat din Italia.
Ieri, 18 iunie a.c., in jurul orei 13.30, s-a prezentat in P.T.F. Siret, pe sensul de iesire din Romania, cetateanul roman M. Vasile, in varsta de 35 de ani, domiciliat pe raza jud. Suceava, conducand un autoturism marca Mercedes Benz, cu numar de inmatriculare specific Italiei. Acesta era insotit de C. Igor, de 39 de ani, cu dubla cetatenie romana si ucraineana.
La control, politistii de frontiera au efectuat verificari in baza de date,  ocazie cu care au constatat ca autoturismul figura ca fiind furat din Italia,  alerta fiind introdusa de autoritatile italiene, tot ieri, 18 iunie 2015.
In urma celor constatate, cei doi barbati au declarat politistilor de frontiera ca in timp ce stationau intr-o parcare din orasul Siret, au fost abordati de  catre o persoana necunoscuta care le-a propus ca in schimbul unei sume de bani sa transporte autoturismul in Ucraina in vederea unor reparatii, nestiind ca masina este furata.
Drept urmare, autoturismul, fabricat in 2013, in valoare de aproximativ 30.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Radauti pana la finalizarea cercetarilor, iar in cauza politistii de frontiera efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de tainuire.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana