4 iunie 2015

Migrant turc ascuns in cabina unui autocamion, descoperit la P.T.F. Giurgiu


Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Giurgiu au descoperit, ascuns in cabina unui autocamion incarcat cu piese auto, un tanar care intentiona astfel sa intre ilegal in Romania.
In data de 04.06.2015, ora 03.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat, pe sensul de intrare in tara, la volanul unui autocamion marca Volvo, un cetatean turc, care transporta, conform documentelor de insotire a marfii, piese auto din Turcia pentru Franta.
Procedand la verificarea mijlocului de transport, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera romani si bulgari a descoperit, ascunsa sub patul din cabina autocamionului, o persoana de sex masculin vorbitoare de limba turca.

In urma cercetarilor efectuate, s-a stabilit ca persoana in cauza este cetateanul turc Yilmaz S., in varsta de 18 ani.
Cu privire la cele constatate, soferul a recunoscut ca l-a ascuns pe tanar in cabina automarfarului pentru a-l ajuta sa treaca ilegal frontiera.
Politistii de frontiera au procedat la intreruperea calatoriei persoanelor in cauza, iar conform protocolului romano - bulgar, acestea si camionul au fost predate Politiei de Frontiera Bulgare in vederea continuarii cercetarilor si dispunerii masurilor legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana