4 iunie 2015

Substante dopante depistate la controlul de frontiera


In Punctul de Trecere a Frontierei Albita, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si lucratori vamali a descoperit, ascunse in bagajele apartinand unei femei, 100 de fiole de Testosterona E, substanta inclusa in lista substantelor interzise.

In data de 3 iunie a.c., in jurul orelor 18.30, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Albita / I.T.P.F. Iasi, pentru a intra in tara, in calitate de pasager intr-un microbuz marca Volkswagen, Valentina S., cu cetatenie romana si Republica Moldova, in varsta de 48 ani.
Cu ocazia controlului de frontiera efectuat asupra mijlocului de transport, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si lucratori vamali a descoperit, ascunse in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, in bagajele personale ale Valentinei S., 100 fiole deTestosterona E, substanta inclusa in lista substantelor interzise prevazuta in Legea 104 / 2008.
Conform prevederilor legale, a fost dispusa masura retinerii substantelor interzise in vederea confiscarii si sanctionarea contraventionala a femeii cu amenda contraventionala in valoare totala de 30.000 lei.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana