29 iunie 2015

Opt migranti ascunsi in cutii din lemn, intr-un microbuz, descoperiti la P.T.F. Giurgiu


Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Giurgiu au descoperit, ascunse intr-un microbuz, in mai multe cutii din lemn, opt persoane de sex masculin care intentionau astfel sa intre ilegal in Romania.
In data de 29.06.2015, ora 06.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat, pe sensul de intrare in tara, la volanul unui microbuz, cetateanul bulgar Atanas K., in varsta de 33 de ani.
Procedand la verificarea mijlocului de transport, echipa comuna formata din politisti de frontiera romani si bulgari a descoperit in partea din spate a microbuzului, ascunse in mai multe cutii din lemn, opt persoane de sex masculin, care nu vorbeau nicio limba de circulatie internationala si nu detineau documente de identitate.La cercetari, soferul a declarat ca a luat persoanele dintr-o parcare din orasul Plovdiv - Bulgaria si urma sa le transporte in Germania.
Politistii de frontiera au procedat la intreruperea calatoriei persoanelor in cauza, iar conform protocolului romano - bulgar, mijlocul de transport, soferul si migrantii au fost predati Politiei de Frontiera Bulgare in vederea continuarii cercetarilor si dispunerii masurilor legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana