6 octombrie 2011

5.000 pachete de tigari confiscate la frontiera

Politistii de frontiera din cadrul I.J.P.F. Caras Severin au reusit prinderea in flagrant a doi cetateni romani care transportau 5.000 pachete de tigari provenite din contrabanda.

In data de 05.10.2011, incepand cu orele 15:00, in baza unor informatii detinute de politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Moldova Veche, s-a procedat la organizarea unei actiuni pe linia combaterii traficului cu tigari de contrabanda.

Astfel, in jurul orelor 15.30, pe raza localitatii Radimna a fost oprit pentru control un autoturism marca Dacia, inmatriculat in judetul Timis, condus de G. Sava, in varsta de 25 de ani. In autoturism se afla ca pasager numitul G. Deian, in varsta de 31 de ani, ambele persoane domiciliate in judetul Caras Severin.

La controlul efectuat de catre politistii de frontiera asupra autoturismului, a fost descoperita cantitatea de 3.500 de pachete de tigari marca Fast cu timbru sarbesc si 1.500 de pachete de tigari marca Manchester netimbrate, in valoare totala de 32.500 lei.

Pe numele celor doua persoane s-au intocmit actele premergatoare inceperii urmaririi penale pentru savarsirea infractiunilor de contrabanda si evaziune fiscala iar intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii.


Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana