6 octombrie 2011

Autoturism blindat cu tigari

Politistii de frontiera maramureseni au descoperit ascunse intr-un autoturism, 1.000 pachete tigari de provenienta ucraineana, fara documente legale.
Acestea au fost ridicate in vederea confiscarii, iar cele doua persoane aflate in masina s-au ales cu dosar penal.

In cursul zilei de ieri 05.10.2011, politistii de frontiera maramureseni au oprit pentru control pe DN 19, un autoturism marca Audi 80 in care se aflau un cetatean maghiar Jozsef F. in varsta de 57 ani, si un cetatean roman Irma C. de 44 ani domiciliat in localitatea Piatra.

La controlul amanuntit efectuat asupra masinii s-a dovedit ca in aceasta exista un adevarat depozit de tigari. Autoturismul a fost modificat prin amplasarea unui locas special amenajat in locul rezervorului.

Politistii de frontiera au descoperit ascunse in acesta cantitatea de 1.000 pachete tigari marca Viceroy de provenienta ucraineana in valoare de aproximativ 8.600 lei.

Din primele cercetari rezulta ca tigarile provin din activitati de contrabanda, iar suspectii intentionau sa le comercializeze pe raza localitatii Negresti Oas.

Lucratorii nostri le-au intocmit celor doua persoane dosar penal pentru savarsirea infractiunii de contrabanda.

Autoturismul in cauza a fost indisponibilizat la sediul I.J.P.F. Maramures iar intreaga cantitate de tigari a fost confiscata.




Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana