5 octombrie 2011

Tigari confiscate la Varsand

Politistii de frontiera de la Punctul de Trecere a Frontierei Varsand au descoperit, in portbagajul unui autoturism, 260 pachete tigari ce urmau a fi introduse ilegal in Romania.

In data de 04.10.2011, in jurul orelor 21.00, pe sensul de intrare in tara, la Punctul de Trecere a Frontierei Varsand, s-a prezentat la controlul de frontiera cetateanul roman, Ioan B., in varsta de 41 ani, la volanul unui autoturism marca DACIA LOGAN, inmatriculat in Romania.

Actionand in baza unei analize de risc privind traficul de tigari si in baza unor informatii cu privire la faptul ca in autoturism s-ar putea afla tigari netimbrate, mijlocul de transport a fost condus la sediul sectorului pentru verificari.

La controlul specific realizat asupra mijlocului de transport, s-a descoperit ascunsa in portbagaj, cantitatea de 260 pachete tigari marca Jin Ling netimbrate.Valoarea tigarilor descoperite este de peste 1.300 lei.

Deoarece barbatul in cauza nu a putut prezenta documente justificative privind provenienta tigarilor, in conformitate cu Legea 12/1990 bunurile au fost ridicate in vederea confiscarii, iar acesta sanctionat contraventional cu suma de 1.500 lei.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana