20 octombrie 2011

Africani prinsi la aproximativ 500 m de frontiera

Politistii de frontiera bihoreni au depistat in raza de competenta a S.P.F. Bors in apropierea frontierei, un tunisian si un marocan care incercau sa treaca ilegal frontiera de stat a Romaniei.

In data de 19.10.2011 in jurul orei 22.25 cu ocazia misiunilor de supraveghere si control a zonei de competenta, politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Bors au depistat cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte doi barbati care se indreptau spre linia de frontiera.

Persoanele in cauza au fost retinute la o distanta de aproximativ 500 m de linia de frontiera si conduse la sediul sectorului pentru efectuarea cercetarilor.

Din verificari a rezultat faptul ca o persona are cetatenie tunisiana si are varsta de 40 ani, iar celalalt este cetatean marocan si are varsta de 25 ani.

La cercetari, cetatenii straini au declarat ca intentionau sa treaca ilegal in Ungaria cu scopul de a ajunge in Italia, pentru a-si gasi un loc de munca, dar au fost depistati de politistii de frontiera bihoreni.

Avand in vedere cele constatate, cetatenilor straini le-au fost intocmite actele premergatoare inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, la finalizare urmand a fi luate masurile legale care se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana