15 octombrie 2011

Tigari ascunse in autoturisme depistate la P.T.F. Siret


Politistii de frontiera si lucratorii vamali din cadrul P.T.F. Siret au descoperit in doua autoturisme la doi cetateni ucraineni, peste 2.000 pachete de tigari ce erau ascunse in locasuri special amenajate in praguri si butelia de gaz. 
Tigarile in valoare de aproximativ 2.500 lei au fost retinute in vederea confiscarii de catre lucratorii vamali iar persoanele in cauza au fost sanctionate contraventional cu amenda in valoare de 17.000 lei.
Auturismele marca Peugeot si Ij in valoare de 12.000 lei au fost ridicate in vederea confiscarii.

In ziua de 14.10.2011, ora 17.00, la P.T.F. Siret s-a prezentat pentru a intra in tara, conducand un autoturism marca Peugeot, cetateanul ucrainean S. Petro, in varsta de 39 de ani.
Dupa controlul documentelor de calatorie, politistii de frontiera si lucratorii vamali au efectuat un control amanuntit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite ascunse si nedeclarate in vederea sustragerii de la controlul vamal, intr-un locas special amenajat in pragurile autoturismului, 520 pachete de tigari marca Monte Carlo, cu timbru ucrainean.
Tigarile in valoare de 635 lei au fost retinute in vederea confiscarii de catre lucratorii vamali iar persoana in cauza a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 7.000 lei.
Totodata autoturismul marca Peugeot, in valoare de 7.500 lei a fost  ridicat in vederea confiscarii. 


In ziua de 15.10.2011, ora 01.40, la P.T.F. Siret s-a prezentat pentru a intra in tara, conducand un autoturism marca Ij, cetateanul ucrainean V. Sergii, in varsta de 46 de ani.
Dupa controlul documentelor de calatorie, politistii de frontiera si lucratorii vamali au efectuat un control amanuntit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite ascunse si nedeclarate in vederea sustragerii de la controlul vamal, intr-un locas special amenajat prin modificarea buteliei de gaz, 1.500 pachete de tigari marca Viceroy, cu timbru ucrainean.
Tigarile in valoare de 1.830 lei au fost retinute in vederea confiscarii de catre lucratorii vamali iar persoana in cauza a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 10.000 lei.
Totodata autoturismul marca Ij, in valoare de 4.500 lei a fost  ridicat in vederea confiscarii. 



Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana