5 octombrie 2011

Iordanian cu documente bulgaresti false

Politistii de frontiera aradeni au depistat un iordanian, care a incercat sa treaca ilegal frontiera din Romania in Ungaria folosindu-se de acte de identitate false.

In data de 04.10.2011, in jurul orelor 06.00 la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, s-a prezentat pentru a calatori in Spatiul Schengen o persoana de sex masculin care s-a legitimat cu pasaport si carte de identitate eliberate de autoritatile din Bulgaria.

Cu ocazia efectuarii controlului documentelor de calatorie, politistii de frontiera, au avut suspiciuni privind autenticitatea documentelor bulgaresti prezentate la control, motiv pentru care s-a procedat la o verificare amanuntita a acestora, cu ajutorul aparaturii din dotare, ocazie cu care s-a constatat ca sunt false.

Din declaratiile persoanei in cauza a rezultat ca documentele false pe care le-a prezentat la controlul de frontiera au fost obtinute prin intermediul unei persoane necunoscute, in schimbul sumei de 800 euro. Totodata acesta a mai declarat ca intentiona sa ajunga in Suedia

Politistii de frontiera au luat masura intreruperii calatoriei persoanei in cauza si cercetarea acesteia sub aspectul savarsirii infractiunilor de fals privind identitatea si tentativa la trecerea ilegala a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana