5 octombrie 2011

Contrabandist prins la P.T.F. Stanca

Politistii de frontiera au intocmit dosar penal pe numele unui cetatean moldovean care a fost descoperit, in cursul zilei de ieri, transportand ascunse in bordul autoturismului mai multe pachete de tigari, care urmau a fi introduse in tara prin sustragerea de la controlul vamal. Autoturismul a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

In data de 04.10.2011, in jurul orelor 10.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Stanca, s-a prezentat pentru a intra in tara Evghenii S., cetatean moldovean, in varsta de 39 ani, la volanul unui autoturism inmatriculat in R. Moldova.

La controlul de frontiera, in baza analizei de risc, echipa comuna de control formata din lucratori vamali si politisti de frontiera a descoperit ascunsa in bordul autoturismului cantitatea de 2.560 tigarete, marca Monte Carlo, care aveau timbru de Republica Moldova.

Avand in vedere ca persoana respectiva a mai fost descoperita in acest an incercand sa introduca in Romania tigari prin sustragere de la controlul vamal, politistii de frontiera au intocmit pe numele cetateanului moldovean dosar penal pentru contrabanda.

Autoturismul, in valoare de 12.900 lei si tigarile, in valoare de 1.100 lei au fost indisponibilizate la sediul S.P.F. Stanca in vederea continuarii cercetarilor.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana