4 octombrie 2011

Certificat de inmatriculare fals depistat in P.T.F. Albita

Politistii de frontiera vasluieni au intocmit dosar penal unui barbat care a prezentat la controlul pentru trecerea frontierei un certificat de inmatriculare fals pentru autoturismul pe care il conducea.

In data de 1 octombrie a.c., in jurul orei 15.30, la P.T.F. Albita / I.J.P.F. Vaslui s-a prezentat la controlul pentru trecerea frontierei cu autoturismul marca Infiniti, model FX35, un barbat cu dubla cetatenie: romana si R. Moldova, Adrian R., in varsta de 31 de ani.

In urma controlulului efectuat asupra autoturismului si asupra documentelor prezentate, existand suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de inmatriculare al autoturismului marca Infiniti s-a procedat la o verificare amanuntita a acestuia. In urma verificarii s-a constat ca documentul nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unui document autentic.

In data de 3 octombrie a.c. politistii de frontiera vasluieni au primit confirmarea faptului ca certificatul de inmatriculare prezentat la control este un fals total, intrucat documentul original al autoturismului este retinut de autoritatile romane competente.

Cetateanului Adrian R. i s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de fals, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Husi cu propunerile legale.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana