26 octombrie 2011

Carte de identitate falsa descoperita la Petea


Un tanar din Dolj este cercetat de politistii de frontiera pentru ca la intrarea in tara s-a legitimat cu o carte de identitate falsa.
Marti, 25 octombrie a.c., in jurul orei 21.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra in tara un tanar care la controlul de frontiera a prezentat o carte de identitate pe numele de Razvan M., 21 de ani, din judetul Dolj. Cu ocazia formalitatilor pentru intrarea in Romania, politistul de frontiera care a verificat documentul de calatorie a constatat ca acesta nu este unul autentic.
In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca persoana care s-a prezentat la controlul de frontiera pentru intrarea im tara este Marius I., are 24 de ani si este din Segarcea, judetul Dolj. Acesta a declarat ca datele inscrise in documentul fals apartin fratelui sau si ca in timp ce se afla in Spania si-a pierdut cartea de identitate, iar ulterior s-a intalnit pe teritoriul statului respectiv cu un alt cetatean roman care i-a oferit documentul prezentat la control in P.T.F. Petea.
Acum Marius I. este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de uz de fals, fals privind identitatea, complicitate la fals material in inscrisuri oficiale si tentativa la intrarea in tara prin trecere ilegala a frontierei de stat.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana