5 octombrie 2011

Pakistanezi depistati la frontiera

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Lunga au depistat trei pakistanezi care au trecut ilegal frontiera din Serbia in Romaniei.

Ieri, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Lunga aflati in misiune de supraveghere a frontierei, au observat, pe teritoriul tarii noastre, in apropierea liniei de frontiera trei persoane care nu isi justificau prezenta in zona.

Lucratorii nostri au procedat la legitimarea celor trei barbati si pentru ca nu posedau documente de identitate asupra lor si nu vorbeau limba romana, au fost condusi la sediul Sectorului Politiei de Frontiera in vederea clarificarii situatiei. Cu aceasta ocazie s-a stabilit ca este vorba despre trei cetateni pakistanezi cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani, care au trecut ilegal frontiera din Serbia in Romania.

Politistii de frontiera au intocmit lucrare penale sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere ilegala a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie luate masurile legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana