12 septembrie 2011

100 de cartuse de vanatoare descoperite

Politistii de frontiera giurgiuveni au depistat un cetatean român care intentiona sa introduca in tara, ascunse si nedeclarate, 100 de cartuse de vanatoare, pentru care nu poseda autorizatiile legale.

Astfel, in ziua de 09.09.2011, in jurul orelor 18.00, s-a prezentat pentru a intra in tara prin P.T.F. Giurgiu Rutier, calatorind pe jos, cetateanul roman - George T., in varsta de 44 de ani, cu domiciliul in judetul Giurgiu.

Cu ocazia controlului de frontiera, politistii de frontiera au descoperit ascunse si nedeclarate, un numar de 100 cartuse de vanatoare, calibru 12 mm.

In cadrul cercetarilor, barbatul a declarat ca a cumparat munitia din Ruse-Bulgaria, cu intentia de o folosi in scop personal dar nu detinea autorizatiile legale pentru procurarea acestora.

Cetateanului roman i s-a intocmit lucrare penale sub aspectul savarsirii infractiunilor de nerespectarea regimului armelor si munitiilor si contrabanda. Munitia si lucrarea penala urmeaza a fi predate Biroului A.E.S.T. al I.J.P.Giurgiu in vederea continuarii cercetarilor.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana