22 septembrie 2011

Parfumuri susceptibile a fi contrafacute depistate la Giurgiu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit bunuri susceptibile a fi contrafacute in valoare de aproximativ 67.700 lei, constand in 677 flacoane apa de toaleta si parfumuri.

Aseara, in jurul orelor 18.00, politistii de frontiera giurgiuveni au organizat si desfasurat pe sensul de intrare în ţară o acţiune specifica pe linia prevenirii si combaterii activitatilor care aduc atingere dreptului de propietate intelectuala.

Cu ocazia controlului amanuntit efectuat asupra unui autoturism marca „VW”, care circula din Bulgaria in Romania, au fost depistate ascunse si nedeclarate in portbagajul autoturismului cantitatea de 677 flacoane apa de toaleta si parfumuri inscriptionate cu numele unor marci cunoscute, susceptibile a fi contrafacute, bunuri ce apartin cetatenei romane Alina V. in varsta de 27 ani si care urmau să fie introduse ilegal în ţară.

Intreaga cantitate de bunuri, in valoare de aproximativ 67.700 lei, a fost reţinută în vederea cercetarilor, iar cetateana romana este cercetata penal pentru punere în circulaţie fara drept de bunuri purtand mentiuni false privind marcile.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana