27 septembrie 2011

Iranieni cu documente false

Politistii de frontiera aradeni au depistat doi iranieni care au incercat sa treaca ilegal frontiera din Romania in Ungaria folosindu-se de acte de identitate false.

In data de 26.09.2011, in jurul orelor 18.00 la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu, s-au prezentat pentru a calatori in Spatiul Schengen doua persoane de sex masculin care s-au legitimat cu carti de identitate eliberate de autoritatile din Cehia.

Cu ocazia efectuarii controlului documentelor de calatorie politistii de frontiera au constatat, folosind aparatura din dotare, ca documentele prezentate la control nu intrunesc elementele de siguranta specifice celor in uz, acestea fiind false.

Din declaratiile celor doi iranieni a rezultat ca documentele false pe care le-au prezentat la controlul de frontiera au fost obtinute prin intermediul unei persoane necunoscute. Totodata, acestia au mai declarat ca intentionau sa ajunga in Italia.

Politistii de frontiera au luat masura intreruperii calatoriei celor doua persoane si cercetarea acestora sub aspectul savarsirii infractiunii de fals privind identitatea si tentativa la trecerea ilegala a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana