14 septembrie 2011

Tigari ascunse in autoturism depistate la P.T.F. Siret

Politistii de frontiera si lucratorii vamali din cadrul P.T.F. Siret au descoperit in autoturismul unui cetatean grec, 670 pachete de tigari ce erau ascunse in spatele unui perete de mocheta din portbagajul autoturismului.

Tigarile in valoare de 817 lei au fost retinute in vederea confiscarii de catre organele vamale iar persoana in cauza a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 5.000 lei.

Autoturismul marca Mercedes in valoare de 37.800 lei a fost indisponibilizat pana la achitarea amenzii contraventionale.

In ziua de 13.09.2011, la P.T.F. Siret s-a prezentat pentru a intra in tara, calatorind cu un autoturism marca Mercedes, cetateanul grec P. Anastasios, in varsta de 61 de ani.

Dupa controlul documentelor de calatorie, politistii de frontiera si lucratorii vamali au efectuat un control amanuntit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite ascunse si nedeclarate in vederea sustragerii de la controlul vamal, in spatele unui perete de mocheta din portbagajul autoturismului, 670 pachete de tigari marca Marlboro, de provenienta ucraineana.

Tigarile in valoare de 817 lei au fost retinute in vederea confiscarii de catre organele vamale iar soferul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 5.000 lei.

Totodata autoturismul marca Mercedes in valoare de 37.800 lei a fost indisponibilizat pana la achitarea amenzii contraventionale.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana