23 septembrie 2011

Captura de tigari in Caras Severin

Doua persoane de sex masculin au fost retinute pentru 24 de ore pentru contrabanda cu tigari. Politistii de frontiera au reusit sa-i retina pe cei doi care transportau 2.000 pachete de tigari cu un autoturism, dupa o urmarire de 2 kilometri.

In data de 22.09.2011, in jurul orelor 15:30, in urma unor informatii detinute de politistii de frontiera din cadrul Biroului Combaterea Infractonalitatii Transfrontaliere, s-a procedat la organizarea unei actiuni de prindere in flagrant a unor suspecti de contrabanda cu tigari.

Astfel, politistii de frontiera au executat, la intrarea in loc. Oravita semnale regulamentare pentru oprirea unui autoturism marca Peugeot 407, inmatriculat in judetul Caras Severin. Deoarece soferul acestuia nu a oprit, lucratorii nostri au pornit in urmarirea masinii cu sistemul de semnalizare acustic si luminos pornit.

Dupa o urmarire de aproximativ doi km, autoturismul in cauza a fost oprit. Politistii de frontiera au retinut cele doua persoane care se aflau in autovehicul pe M. Eugen si M. Darius, iar in porbagajul masinii s-au descoperit 2.000 tigari.

Suspectii au fost retinuti pe o perioada de 24 ore si li s-a intocmit dosar penal pentru contrabanda in forma calificata si evaziune fiscala.

Urmeaza ca persoanele in cauza sa fie prezente in cursul zilei de astazi Parchetului de pe langa Judecatoria Oravita cu propunerea de arestare preventiva.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana