28 septembrie 2011

Caroserie blindata cu tigari

Politistii de frontiera ieseni au anulat permisul de mic trafic al unui barbat care a incercat sa introduca ilegal in Romania tigari cu timbru de acciza Republica Moldova.

La data de 27 septembrie a.c., in jurul orelor 17.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, s-a prezentat la controlul specific, pe sensul de intrare in tara, Vasile G., in varsta de 31 ani, cetatean al Republicii Moldova, conducand un autoturism inmatriculat in judetul Suceava.

In baza unor informatiilor detinute politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit. In urma controlului echipa forma din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit ascunsa si nedeclarata, in vederea sustragerii de la controlul vamal, in lonjeroanele fata si aripile spate al autoturismului, cantitatea de 2.400 tigarete diferite marci cu timbru de acciza Republica Moldova.

Conform prevederilor legale in vigoare, inspectorii vamali au dispus sanctionarea contraventionala a persoanei cu amenda in valoare de 5.000 lei, ridicarea bunurilor in vederea confiscarii si retinerea autoturismului pana la plata amenzii.

Politistii de frontiera au luat masurile legale pentru anularea permisului de mic trafic emis pe numele barbatului.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana