27 septembrie 2011

Mercedes pierdut pentru trafic de tigari

Politistii de frontiera si lucratorii vamali din Punctul de Trecere a Frontierei Stanca au descoperit in cursul zilei de ieri, ascunse sub butelia de gaz a unui autoturism, mai multe pachete de tigari, care urmau a fi introduse in tara prin sustragerea de la controlul vamal. Tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii, conducatorul auto a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 5.000 lei, iar autoturismul a fost indisponibilizat pana la plata amenzii.

In data de 26.09.2011, in jurul orelor 19.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Stanca, s-a prezentat pentru a intra in tara Serghei M., cu dubla cetatenie romano-moldoveana, in varsta de 37 ani, la volanul unui autoturism marca Mercedes, inmatriculat in Italia.

La controlul de frontiera, in baza analizei de risc, echipa comuna de control formata din lucratori vamali si politisti de frontiera a descoperit ascunsa sub scaunele microbuzului cantitatea de 6.560 tigarete, diferite marci, care aveau timbru de Republica Moldova.

Inspectorii vamali au luat masura ridicarii, in vederea confiscarii a tigarilor, in valoare de aproximativ 1400 lei, iar persoana in cauza a fost sanctionata contraventional cu amenda de 5.000 lei. De asemenea, autoturismul a fost indisponibilizat pana la plata amenzii.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana