14 septembrie 2011

Dosar penal pentru braconaj piscicol

In urma unei actiuni desfasurate de politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Botosani, doi cetateni romani s-au ales cu dosar penal pentru braconaj piscicol, dupa ce au fost depistati pe lacul de acumulare Stanca - Costesti pescuind cu plasa monofilament.

In data de 13.09.2011, in jurul orelor 07.00, politistii de frontiera din cadrul I.J.P.F. Botosani, aflati in executarea unei actiuni pe linia combaterii braconajului piscicol cu ambarcatia din dotare, au descoperit pe lacul de acumulare Stanca - Costesti doi cetateni romani care pescuiau cu unelte interzise de lege.

Gheorghe A., de 58 de ani si Tudor G., de 34 de ani efectuau activitati de pescuit in raul Prut cu o plasa monofilament, dintr-o barca neinregistrata, confectionata din fibra de sticla.

Politistii de frontiera au intocmit pe numele celor doi barbati lucrare penala pentru savarsirea infractiunilor de braconaj piscicol, documentele urmand a fi inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Saveni. Barca in valoare de 1.000 de euro precum si plasa monofilament au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana